Elke Rally Experience is te boeken in verschillende moeilijkheidsniveaus. Op deze manier kan zowel de ervaren rallyrijder als de ´first timer´ genieten van de unieke Rally Experience! Alle klasses rijden dezelfde rally met het enige verschil dat de navigatiemethoden en de opdrachten onderweg makkelijker of moeilijker zijn.

Tour klasse

De Tour klasse is geschikt voor de onervaren en minder ervaren rallyrijder.

€ 55,- per experience

Sport klasse

De Sport klasse is geschikt voor navigators die reeds ervaring hebben opgedaan met het navigeren tijdens een rally.

€ 55,- per experience

Hoe bestel ik een Rally Experience?

  • Kies een Rally Experience en de moeilijkheidsgraad
  • Betaal via iDeal (NL), Bancontact (BE), creditcard of Paypal
  • Ontvang thuis de Experience box (binnen 2 à 3 werkdagen)
  • Bereid je voor met alle ontvangen items
  • Kies een mooie dag en ga op pad met je auto en beleef!

MEEST GESTELDE VRAGEN

Op pad met Rally Experience....

Rally Experience, is het een race?

Nee, dit is geen race maar een leuk uitje met je eigen auto! Je rijdt virtueel tegen de uitzetter en moet de route zo precies mogelijk rijden, dus niet zo snel mogelijk.

Op welke datum kan ik gaan rijden?

Dat beslis jij helemaal zelf! Juist dat is het unieke van Rally Experience. Rally rijden met de leukste rally routes door heel Nederland op de dag dat JIJ wilt rijden. Houd er wel rekening mee dat de postbode nog komt om je experience box langs te brengen.

Waar is de start?

Elke route heeft een specifieke startplaats van waaruit de rally begint. Deze staat op de website bij de route specificatie vermeld en tevens in je te ontvangen routeboek.

Vanaf je woonhuis navigeer je eenvoudig naar de start locatie middels een QR code die je via routeplanner op de telefoon naar de startplaats brengt.  

Waarom moet ik kiezen tussen Tour, Sport of Expert?

Wij willen dat iedereen op pad kan met Rally Experience en daarom laten we jou zelf bepalen welk moeilijkheidsniveau je aan kan. Het verschil tussen de niveaus zijn de gebruikte navigatiemethoden. Bij elke Experience staan de gebruikte navigatiemethoden vermeld.

Wil je alle meest gestelde vragen beantwoord hebben? Klik dan op onderstaande button en wij hebben alle vragen voor jou op een rij gezet!

Meest gestelde vragen