Verwacht een unieke Rally Experience !

Boek direct

Met Rally Experience rij je als equipe , bestuurder en navigator, tegen de uitzetter van de rallyroute. Het doel is om de route zo precies mogelijk te rijden zoals de uitzetter hem heeft uitgezet.

Bij een traditionele rally staan er bordjes en/of stempels langs de trajecten. Hiermee controleert de uitzetter of de deelnemende equipes de juiste route hebben gereden.

Bij Rally Experience doen we het net even anders en maak je gebruik van de ReDrive GPS app. In plaats van met fysieke bordjes langs de weg controleren wij met GPS of je de juiste route volgt.

Dit betekent dat je vanaf de start tot de finish écht gecontroleerd wordt. Hiervoor hoef je alleen de Redrive GPS App aan te zetten, en de controles volgen vanzelf!

365 dagen per jaar zelf op pad met Rally Experience

Navigeren doe je bij ons met een écht gedrukt rallyboek.

De score bij houden gebeurt middels GPS met de handige score app.

Nooit meer wachten tot een georganiseerd evenement maar zelf bepalen wanneer je rally gaat rijden.

Hoe bestel ik een Rally Experience?

  • Kies een Rally Experience en de moeilijkheidsgraad
  • Betaal via iDeal (NL), Bancontact (BE), creditcard of Paypal
  • Ontvang thuis de Experience box (binnen 2 à 3 werkdagen)
  • Bereid je voor met alle ontvangen items
  • Kies een mooie dag en ga op pad met je auto en beleef!

MEEST GESTELDE VRAGEN

Op pad met Rally Experience....

Rally Experience, is het een race?

Nee, dit is geen race maar een leuk uitje met je eigen auto! Je rijdt virtueel tegen de uitzetter en moet de route zo precies mogelijk rijden, dus niet zo snel mogelijk.

Op welke datum kan ik gaan rijden?

Dat beslis jij helemaal zelf! Juist dat is het unieke van Rally Experience. Rally rijden met de leukste rally routes door heel Nederland op de dag dat JIJ wilt rijden. Houd er wel rekening mee dat de postbode nog komt om je experience box langs te brengen.

Waar is de start?

Elke route heeft een specifieke startplaats van waaruit de rally begint. Deze staat op de website bij de route specificatie vermeld en tevens in je te ontvangen routeboek.

Vanaf je woonhuis navigeer je eenvoudig naar de start locatie middels een QR code die je via routeplanner op de telefoon naar de startplaats brengt.  

Waarom moet ik kiezen tussen Tour, Sport of Expert?

Wij willen dat iedereen op pad kan met Rally Experience en daarom laten we jou zelf bepalen welk moeilijkheidsniveau je aan kan. Het verschil tussen de niveaus zijn de gebruikte navigatiemethoden. Bij elke Experience staan de gebruikte navigatiemethoden vermeld.

Wil je alle meest gestelde vragen beantwoord hebben? Klik dan op onderstaande button en wij hebben alle vragen voor jou op een rij gezet!

Een unieke samenwerking!

Rally Experience is geboren uit een unieke samenwerking tussen Rallyevenementen en Smart Market. De jaren 2020 & 2021 hebben geleerd dat er een steeds grotere behoefte kwam voor rally rijders om 'op bestelling' een rally te rijden. Reeds duizenden rally rijders zijn deze jaren op pad gegaan met rally tochten die individueel te rijden waren. Nu is het moment aangebroken om met een uniek concept voor rally rijdend Nederland te komen; Rally Experience!