Maatwerk voor groepen!

Met Rally Experience is het ook mogelijk om een volledig maatwerk arrangement samen te stellen!

De rallyexperts van Rallyevenementen & Rallygames hebben reeds jaren ervaring in het organiseren van rally's voor groepen.

Dus ben je op zoek naar een te gek bedrijfsuitje? Wil je een rally organiseren als vereniging? Of wil je met een grote groep vrienden op pad? Dan helpen wij je graag verder met maatwerk.

Wat is er allemaal mogelijk?

Niks is bij Rally Experience te gek. Het kan heel eenvoudig door enkel begeleiding te krijgen bij de start locatie met rally instructies voor de deelnemers en behendigheidsproeven tijdens de rally tot een compleet verzorgde dag met lunch en aansluitend borrel of diner. Een kleine opsomming van mogelijkheden:

Maak er een bourgondische rally van en ontvang bijvoorbeeld alle deelnemers bij de start met een drankje en zoete lekkernij, maak een tussenstop met lunch, geniet na de rally van een borrel of zelfs een compleet verzorgd diner.

Wil je niet met de eigen auto op pad? Geen probleem! Wij regelen voor alle deelnemers een klassieke auto als de 'lelijke eend' of een 'kever'.

Wil je jouw event vastleggen op camera? Dan gaat er een fotograaf mee op pad of wij verzorgen een photobooth op locatie. Bewegende beelden? Dan gaat onze cameraman mee en hij schiet vervolgens een te gekke film van de rally.

'S avonds niet meer naar huis? Samen met onze partners regelen wij de slaapplek voor alle deelnemers!

Bekijk alle Rally Experiences

Laat ons weten hoe we jou kunnen helpen!

Vul je gegevens in en wij nemen vrijblijvend contact met je op om een leuk uitje samen te stellen.

Please complete the reCAPTCHA challenge

Een unieke samenwerking!

Rally Experience is geboren uit een unieke samenwerking tussen Rallyevenementen en Smart Market. De jaren 2020 & 2021 hebben geleerd dat er een steeds grotere behoefte kwam voor rally rijders om 'op bestelling' een rally te rijden. Reeds duizenden rally rijders zijn deze jaren op pad gegaan met rally tochten die individueel te rijden waren. Nu is het moment aangebroken om met een uniek concept voor rally rijdend Nederland te komen; Rally Experience!